BURSA / İNEGÖL - Edebey İlkokulu

Okul 02247242533
Edebey Mah 5807.Sok.No4 İNEGÖL/BURSA
Vizyon
Öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini yeni eğitim teknik ve yöntemlerini kullanarak en üst seviyeye çıkaran, onlara insan olarak değer veren, ailesine ve ülkesine faydalı nesiller yetiştiren bir okul olmaktır.
Misyon
Özgüveni olan, karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten, hür ve demokratik düşünme becerisine sahip, milli ve manevi değerlere saygılı, araştıran ve sorgulayan sağlam karakterli bireyler yetiştirmektir.
Sıfır Atık İlçe 1.si. Beyaz Bayrak ödülü Beslenme Dostu Okul ödülü
Ulaşım
Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır. 15 dakikada bir iNEGÖL BELEDİYESİ´ne ait otobüsleri çalışmaktadır.
Kıran ve Kayapınar Mahallerinden gelen ortalama 50-55 öğrenci bulunmaktadır.
Mahalle
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Bursa´ya uzaklığı 40 km olup, İnegöl ilçe merkezine 7 km´dir. Merkezden yaklaşık 15 dakikalık mesafededir.
eTwinning(Kodlamaya ilk Adım)
Diğer Hususlar
(Güncelleme Tarihi: 09.11.2023) Okulumuzda şu an 4 kadrolu sınıf öğretmeni 1 tane kadrolu ana sınıfı ve İngilizce öğretmeni bulunmaktadır.